تماس با پشتیبانی سفیر
کلاس حضوری
کلاس آنلاین
آکادمی مدرسان
مشاوره رایگان
آموزش سازمانی
خدمات آموزشی
شعبه‌ها
درباره ما
لینک‌های مهم
همکاری
مشاوره رایگان

مقالات سفیر

سفرنامه باغ پرندگان
سفرنامه باغ پرندگان

تهرانگردی به زبان انگلیسی :

محل مورد بازدید: باغ پرندگان

روز و تاریخ: پنجشنبه 1402/03/04 از 9:00 الی 13:00

محل حرکت: دفتر مرکزی شماره 2 (شریعتی، خیابان یزدانیان نبش کوچه شاد- پلاک 31)

تلفن:  84347343

درباره باغ پرندگان

باغ پرندگان تهران به‌عنوان بزرگ‌ترین و کامل‌ترین باغ پرندگان ایران در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۲ در دل جنگل‌ لویزان در طی دو فاز راه‌اندازی شد. فاز اول با نام دشتچر، پرندگانی را شامل می‌شود که در قفس نگهداری می‌شوند یا گونه‌هایی که توانایی پرواز ندارند و فاز دوم به نام آبچر، در برگیرنده پرنده‌هایی است که قابلیت پرواز دارند. وسعت این باغ که یکی از زیباترین پارک‌های موضوعی کشور و نیز محسوب می‌شود، ۱۷ هکتار است که ۱۶۸ گونه پرنده شامل سه هزار پرنده در آن زندگی می‌کنند. یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد باغ پرندگان تهران، نبود حصار بین گردشگران و پرندگان در قسمت آبچر است. در این قسمت تورها و قفس‌ها در اندازه بزرگ ساخته شده‌اند تا پرندگان به‌راحتی در فضای تعبیه شده، پرواز کنند و گردشگران هم از تماشای آن‌ها لذت ببرند. البته قسمت پرندگان شکاری مجزا است و در داخل حصارها و قفس‌ها قرار دارند.

نام تورلیدرها: موحد امینی 

توضیح در مورد تور :

ساعت 9:00 پس ازحضوروغیاب و توزیع بج ها وپذیرایی، معارفه به زبان انگلیسی توسط تورلیدر انجام میشود (ازلحظه ورود زبان آموزان به داخل سالن مربع دفتر مرکزی سفیر تا لحظه برگشت مکالمات به زبان انگلیسی میباشد).

سپس توضیحاتی پیرامون تور و برنامه سفر ارائه می گردد و بخش Glossary (لغات و اصطلاحات مربوط به محل مورد بازدید)  در دفتر مرکزی سفیر توسط اساتید آموزش داده می شود . این بخش برای تمامی سطوح قابل اجرا می باشد.

از لحظه ای که زبان آموزان وارد دفترمرکزی می شوند ،داخل اتوبوس و حین بازدید از باغ پرندگان کلیه فعالیتها و آموزشهای مرتبط با محل مورد بازدید با همراهی اساتید محبوب انجام می گیرد. پس از توزیع پک های پذیرایی تهیه شده، بوکلتهای آموزشی به زبان انگلیسی به زبان آموزان ارائه می شود که هر بوکلت شامل :

توضیحات محل مورد بازدید که بصورت انگلیسی به زبان آموزان ارائه می گردد.

تسکهای آموزشی Before visiting  که در داخل اتوبوس در مسیر رفت توسط دانشجویان با نظارت اساتید انجام می گیرد که شامل پرسش هایی است که مسافرین در گروههای دونفره پاسخ می دهند .

بخش While visiting که درحین بازدید از محل، توسط اساتید انجام می گردد و توضیحاتی درباره ی گونه های مختلف پرندگان ارائه می گردد. در این حین، پرسش های مسافرین توسط اساتید  پاسخ داده می شود.

فعالیت های آموزشی به زبان انگلیسی که برای هریک از مقاصد طراحی شده، با نظارت اساتید توسط زبان آموزان انجام میگیرد.

Game-Free Discussion

به زبان انگلیسی  در این تور با نظارت اساتید اجرا می گردد و زبان آموزان درگروه های آموزشی حضور پیدا کرده و نظرات و نگرش خود را  به اشتراک می گذارند.

پس از برگزاری قسمت هیجانی تور ( گیم به زبان انگلیسی ) به برندگان گیم هدیه ای ارائه می گردد.

تسکهای آموزشی After visiting   درداخل اتوبوس ،در مسیر برگشت، توسط زبان آموزان با نظارت اساتید ،انجام می گیرد.جهت تمرین لغات و اصطلاحات یاد گرفته شده در طول بازدید، تمریناتی در بوکلت آموزشی طراحی شده است که در اتوبوس توسط زبان آموزان در گروه های دونفره، به این فعالیت ها به زبان انگلیسی پاسخ داده می شود.

 

 

 

 

به بالا بروید