چرا باید زبان انگلیسی یاد بگیریم؟
زبان انگلیسی (English Language) بدون شک یکی از پرمخاطبترین و کاربردیترین زبانهایِ جهان است. آموزش زبان انگلیسی از این جهت بسیار حائز اهمیت است که در اکثر علوم روز دنیا نقشی اساسی دارد و یادگیری این زبان بهصورت مستقیم در مسیر پیشرفت شما اثرگذار است. در مطلبی که هم اکنون در اختیار شماست سعی کردیم تا به کاملترین شکل ممکن زبان انگلیسی را مورد بررسی قرار بدهیم و بهصورت عمیق با تاریخچه، مزایا، اعتبار و… آن آشنا شویم.
تاریخچه زبان انگلیسی
شاید برای شما هم این سوال بهوجود آمده باشد که زادگاه زبان انگلیسی و تاریخچه بهوجود آمدن این زبان و بهدست آوردن جابگاه کنونی چه روندی را طی کرده است. انگلیسی زبانی است که ریشه آن به غرب آلمان برمیگردد و اولین استفاده از این زبان به قرون وسطا و کشور انگلستان میرسد. شاید بتوان سهولت زبان انگلیسی را یکی از مهمترین عوامل گسترش و نفوذ این زبان و جهانی شدن آن دانست!
این زبان در حال حاضر در بیش از شصت کشور جهان به عنوان زبان رسمی شناخته میشود و توسط مردم این کشورها مورد استفاده قرار میگیرد، البته در سایر کشورها هم اگر عنوان زبان اول را به خود اختصاص نداده باشد جایگاه زبان دوم آنجا را مال خود کرده است. زبان انگلیسی در حال حاضر پس از زبان چینی و اسپانیایی سومین زبان مادری رایج در سطح جهان است.
روند شکلگیری تولد زبان انگلیسی امروزی
در گسترش و شکلگیری انگلیسی به شکل امروزی شاید بتوان ماشین چاپ را مهمترین عنصر شناسایی کرد، ساخت و گسترش انگلیسی تقریبا ۱۴۰۰ سال طول کشیده؛ اولین نمونه آن توسط مهاجران انگولا ساکسون در قرن پنجم میلادی به انگلستان صادر شد و زبان انگلیسی کهن را شکل داد.
حدود ششصد سال بعد یعنی در قرن یازدهم میلادی زبان انگلیسی میانه ساخته شد، این زبان با فتح انگلیس توسط نرمنها متولد شد.
قرن پانزدهم میلادی زمان تولد زبان انگلیسی امروزی است، در زمانی که ماشین چاپ عنوان اختراع قرن را به خود اختصاص داد و به واسطه این اختراع این زبان ساختاری تازه به خود گرفت و در سراسر مناطق اروپایی نشین آن روزها گسترش یافت، از همان تاریخ تا به امروز، در دو فضای فیزیکی و دیجیتال بیشترین تعداد نشر را به خود اختصاص داده است.
چرا زبان انگلیسی یاد بگیریم؟ هدف از یادگیری انگلیسی چیست؟
احتمالا به پهنه وسیع و نفوذ زبان انگلیسی در سطح جهان پی بردید، اما چرا زبان انگلیسی میآموزیم؟ چرا در همه جا آموزش زبان انگلیسی رواج پیدا کرده است؟ سوالی که ممکن است ذهن شما را درگیر خود کرده باشد که چرا به سراغ زبان فرانسه یا زبان ترکی استانبولی نمیرویم و زبان انگلیسی را انتخاب کردهایم!
در ادامه دلایل انتخاب این زبان را برای شما بازگو خواهیم کرد.
-
ایجاد ارتباط
میتوانیم اولین دلیل یادگیری زبان انگلیسی و حتی هر زبان دیگری را ایجاد توانایی ارتباط دانست. ما از طریق این زبان میتوانیم دروازۀ جدیدی از ارتباط را به دنیای خود باز کنیم و با بخش بزرگی از جهان پیرامون خود رابطهای جدید را شروع کنیم. شما برای درک بهتر این موضوع میتوانید موقعیتی را در نظر داشته باشید که شما در جمعی حضور دارید که بخشی از آن را افراد انگلیسی زبان تشکیل داده، انتخاب با شماست، شما ترجیح میدهید با افراد بیشتری ارتباط داشته باشید یا خیر؟ در نظر بگیرید که این ارتباط برای شما میتواند آغازگر اتفاقات تازهای باشد.
-
استفاده از منابع بهروز
با توجه به این نکته که تازهترین و مهمترین منابع علمی و تحقیقاتی جهان به زبانی منتشر میشوند که برای اکثر مردم جهان مناسب باشد و آنها را مخاطب قرار دهد، یادگیری زبان یکی از مهمترین انتخابهایی است که شما میبایست در برنامه خود انجام دهید.
شما با یادگیری زبان این شانس را خواهید داشت تا با دنیای تازهای از منابع معتبر جهان در تماس قرار بگیرید و امکان استفاده از آنها را برای خود مهیا کنید. برای مثال سایتهایی هستند که در جایگاه منبع علمی کاملا به انگلیسی مطالب خود را منتشر میکنند.
-
پیشرفت تحصیلی
همانطور که گفتیم زبان انگلیسی شما را به مسیرِ ناشناختهها هدایت میکند و شما میتوانید با یادگرفتن زبان انگلیسی دسترسی نامحدودی به منابع معتبر جهان داشته باشید، پس نتیجۀ این دسترسی را فراموش نکنیم و در نظر داشته باشیم که یادگیری این زبان میتواند شما را به سمت موفقیت همراهی کند.
همچنین شانس خود را برای راهیابی به دانشگاههای معتبر جهان بهشدت افزایش میدهید و میتوانید مسیری تحصیلی و شغلی خود را در بهترین مراکز علمی جهان دنبال کنید.
-
سرگرمی
زبان انگلیسی زبانی است که تنها هالیوود در سال صدتا فیلم و انیمیشن با استفاده از آن تولید میکند و این در حالی است که هزاران موسیقی و هزاران جلد کتاب با استفاده از این زبان در اختیار مخاطبین قرار میگیرد. انتخاب با شماست، آیا شما هم میخواهید به جمع میلیونی مخاطبینِ این محتواهای جهانی بپیوندید یا خیر؟ اگر جواب شما به سوال ما مثبت است باید بگوییم که یادگیری زبان انگلیسی تنها راه رسیدن به این منبع ارزشمند است.
چرا زبان انگلیسی مهم است؟
در جواب این سوال که چرا زبان انگلیسی مهم است، میتوانیم به این نکته بسیار کلیدی اشاره کنیم که مهمترین اتفاقات و مبادلات جهان به زبان انگلیسی صورت میگیرد و این زبان اهمیت خود را وامدارِ اهمیت آنهاست.
زبان انگلیسی زبان تجارت است، به واسطه پهنۀ وسیع زبان انگلیسی در سطح جهان بیشتر مبادلات تجاری به همین زبان صورت میگیرد.
در صورتی که شما شغلی دارید که با تجارت بینالمللی سروکار دارد زبان انگلیسی میتواند عنصری حیاتی برای کسب و کار شما باشد و به شما در انتخابهای درستتر و طی مسیری موفقتر کمک کند.
زبان انگلیسی زبانِ سیاست است، تمامی سیاستمداران سطح جهان ارتباطات خود با سایر دنیا را از طریق زبان انگلیسی شکل میدهند که همین ارتباطات نقش مهمی در اتفاقات جهان دارند.
برای درک اهمیت این نکته نیاز نیست که شما لزوما سیاستمدار باشید بلکه تنها درک اهمیت اخبار بهروز میتواند شما را از میزان اهمیت زبان انگلیسی آگاه کند.
چرا زبان انگلیسی زبان بینالمللی است؟
در ابتدای مطلب به این موضوع اشاره کردیم که زبان انگلیسی زبانی محدود به جزیره انگلستان بود، اما چه اتفاقی افتاد که این زبان تبدیل به زبان اول دنیا و یکی از تاثیرگذارترین و شاید تاثیرگذارترین زبان دنیا شد.
مردمان انگلستان از مردمِ دریانورد جهان بودهاند و همین امر یکی از دلایلی بود که آنها به سایر نقاط جهان برای تجارت سفر میکردند، همین امر یکی دیگر از دلایل مهم رشد این زبان بود ولی بیشک نمیتوانیم اثر زور را در این رشد در نظر نگیریم.
دریانوردان انگلیسی اگر به سرزمینی میرسیدند که آن سرزمین را مناسب خود میدیدند با استفاده از زور آن کشور را به استعمار خود در میآوردند و همین امر یکی از مهمترین اثرات را در رشد جهانیِ این زبان گذاشت.
از بزرگترین سرزمینهای تحت سلطه انگلستان میتوانیم به هندوستان اشاره کنیم، سرزمینی با یک میلیارد جمعیت و اثرگذاری بسیار در دنیای تجارت. شاید کشورهایی مانند هند و استرالیا از سلطۀ انگلستان رهایی یافته باشند اما پس از استقلال هم همچنان به استفاده از زبان این کشور ادامه دادند و تا به امروز استفاده از این زبان در کشورهای زیر سلطه انگلستان ادامه دارد.
یکی دیگر از دلایل اهمیت زبان انگلیسی بیشک کشف آمریکا توسط انگلیسها است، کشفی که منجر به سبل مهاجرت مردمانِ انگلیسی زبان به این منطقه شد و بخش بزرگ و بکری از جهان را به کاربر این زبان تبدیل کرد.
دلیل دیگر، انگلیسی زبان بودنِ اکثر دانشمندان سطح جهان بوده است. این دلیل از طریق تولید علم به زبان انگلیسی بر سایر نقاط جهان تاثیر گذار بوده است و مردم سطح جهان برای اطلاع از علمِ روز میبایست خود را با زبان آن وفق میدادند.
مهارتهای اصلی زبان انگلیسی چیست؟
یادگیری زبان هم مانند یادگیری تمامی دانشها راه و روش خاص خود را دارد و البته که این یادگیری نیاز به صرف زمان و تمرین بسیار دارد. زبان انگلیسی را میتوان متشکل از چهار مهارت اصلی دانست که در ادامه سعی میکنیم به صورت گزیده این مهارتها را بررسی کنیم.
مهارت Listening
یکی از مهمترین مهارتهایی که شما در زبان انگلیسی باید نسبت به آن تسلط کافی را به دست آورید، مهارت لیسنینگ یا شنیداریِ شماست. این مهارت ضامنِ ارتباط شماست، چون یادگیری آن، این توانایی را به شما میدهد که با مخاطب خود ارتباطی مفید، درست و کامل را برقرار کنید.
تقویت این مهارت به میزان تمرین شما دارد و شما میتوانید تمرینات بسیاری را برای یادگیری هرچه بهترِ این مهارت استفاده کنید. ما سعی کردیم تا با جمعآوریِ مجموعهای از این تمرینها شما را در مسیر تقویت این مهارت مهم همراهی کنیم.
برای مشاهده لیست تمرینات تقویت Listening میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
مهارت Writing
مکاتبات بخشی جداییناپذیر ارتباط در بین انسانهاست. بدون شک اهمیت این نوع ارتباط را در زبان فارسی هم احساس کردهاید. مکاتبات شخصی یا مکاتبات اداری، هردو در کیفیت ارتباط بین انسانها به شدت تاثیرگذار هستند.
میتوانیم مکاتبات را بهصورت کلی در دو دسته مکاتبات شخصی و مکاتبات اداری تقسیمبندی کنیم.
هر گونه مکاتبهای که بین شخصی حقیقی با گیرندهای حقوقی صورت گیرد از نظر ساختاری مکاتبهای اداری است و اگر این ارتباط بین دو شخص حقیقی صورت گیرد این ارتباط را میتوان مکاتبۀ شخصی نامید.
در زبان انگلیسی هم مکاتبات از اهمیت بالایی در برقراری ارتباط برخوردار هستند که شما به عنوان کسی که زبان انگلیسی زبان مادریتان نیست میبایست قوانین این شیوه ارتباطی را بهخوبی فرا بگیرید.
ما سعی کردیم تا با جمعآوریِ مجموعهای از این تمرینها شما را در مسیر تقویت این مهارت مهم همراهی کنیم.
برای مشاهده لیست تمرینات تقویت Writing میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
مهارت Reading
مهارت ریدینگ یا همان مهارت و توانایی خواندن متون، با توجه به نقش پررنگ مطالعه در زندگی شاید نیازی نباشد که به اهمیت یادگیری این مهارت اشارهای شود. مطالعه در تمامی زبانها از اهمیت بالایی برخوردار است و شاید دلیل این اهمیت را بتوان مراجعه به منابع علمی و در مجموع ساختار سیستم آموزشی بشریت دانست.
برای لحظاتی زندگی خود را بدون مطالعه و نقش خواندن تصور کنید! همانطور که میبینید بدون توانایی مطالعه زندگی ما میتواند خالی از مضامینِ زیادی باشد، این در صورتی است که داشتن این توانایی بازگشایِ دنیای تازهای به رویِ ماست.
زبان انگلیسی هم شامل همین قاعده است و تواناییِ خواندن در آن اهمیت بسیار بالایی دارد، از مطالعه منابعِ علمی و تخصصی تا مطالعه رمانهای روز دنیا، همه و همه در گرو همین توانایی هستند.
با توجه به اهمیت این مهارت ما سعی کردیم لیستی از تمرینات مفید برای تقویت این توانایی را برای شما آماده کنیم که شما میتوانید از طریق لینک زیر به آن دسترسی داشته باشید.
مهارت Speaking
فکر نمیکنیم اهمیت مکالمه در زبان انگلیسی و ارتباطات بر کسی پوشیده باشد و اصلا نیازی نمیبینیم که درباره اهمیت اسپیکینگ صحبتی کنیم. تنها نکتهای که میبایست به آن در یادگیری مکالمه توجه بسیاری کنید عدم ترس و حفظ اعتماد به نفس است.
شما نباید بهخاطر ترس از اشتباه و حتی بروز چند خطا در هنگام صحبت اعتماد بهنفس خود را از دست دهید و انجام مکالمه را ترک کنید، این بزرگترین اشتباهی است که شما به عنوان شخصی که تصمیم به یادگیری زبان دارد میتوانید انجام دهید.
ما تلاش کردیم تا با جمعآوریِ مجموعهای از تمرینات مربوط به تقویت مکالمه زبان انگلیسی شما را در رسیدن به هدف خود همراهی کنیم. شما میتوانید برای استفاده از این لیست کاربردی به لینک زیر مراجعه کنید.
منابع زبان انگلیسی چیست؟
یکی دیگر از سوالاتی که بهصورت معمول توسط متقاضیان یادگیری انگلیسی پرسیده میشود، سوال درباره منابع زبان انگلیسی است.
در پاسخ به این سوال میتوانیم به این نکته مهم اشاره کنیم که منابع بسیار زیادی برای زبان انگلیسی وجود دارد که ما در ادامه این منابع را در دستهبندی نوع و فرمت محتوایی آنها به شما معرفی میکنیم.
منابع متنی زبان انگلیسی
یکی از منابع پراستفاده برای زبان انگلیسی منابع متنی هستند. از انواع منابع متنی میتوانیم به نمونههای زیر اشاره کنیم:
- کتابهای آموزشی
- مجلات
- وبسایتهای آموزشی
- رمانهای انگلیسی
این منابع بهصورت مستقیم بر روی تواناییِ مهارت خواندن شما تاثیرگذار هستند و شما از طریق مطالعه این محتوا میتوانید توانایی خود را تقویت کنید. در نظر داشته باشید مطالعه و تمرین بر رویِ این منابع علاوه بر تقویت مهارت ریدینگ بر افزایش دایره واژگان شما نیز تاثیرگذار خواهد بود. اگر اهل مطالعه هستید به هیچوجه مطالعه و بررسی این دسته از منابع را از دست ندهید.
منابع صوتی
علاوه بر محتوای متنی یکی از محبوبترینِ انواع محتوای آموزشی، محتوای صوتیست! شما میتوانید تقویت زبان انگلیسی خود را از طریق شنیدن پادکستهای آموزشی، موزیکهای انگلیسی زبان و یا برنامههای زنده رادیویی برنامهریزی کنید و از این محتوا برای تقویت خود استفاده کنید.
از مزایایِ استفاده از محتوای آموزشی صوتی تقویت قدرت لیسنینگ شماست و از طریفی تقویتِ قدرتِ درک مطلب در مخاطبین.
منابع تصویری
یکی دیگر از قالبهای محتوایی که شما میتوانید از آن برای افزایش یادگیری انگلیسی خود استفاده کنید، منابع آموزشیِ تصویری است. این محتوای آموزشی را میتوانید بهصورت پکیجهای آموزشی، سایتهای پخش ویدیو مانند یوتیوب و آپارات و… تهیه کنید.
از مزایایِ استفاده از این فرمتِ محتوایی افزایش چشمگیرِ توانایی درک مطلب و دایره لغت انگلیسی شماست. این نوع یادگیری به دلیل استفاده از یکی از سرگرمکنندهترین نوع محتوا باعث ایجاد انگیزه در فرد یادگیرنده میشود و شما میتوانید از آن به خوبی برای یادگیری زبان و تقویت مهارتهای خود استفاده کنید.
اهمیت گرامر در زبان انگلیسی!
- گرامر به ما این امکان را میدهد که دربارۀ زبان صحبت کنیم. بدون دانستن معنی لغاتی نظیر فعل، فاعل، زمان فعل، وند، و … صحبت دربارۀ زبان امکانپذیر نیست. از این رو داشتن حداقل معلومات پایۀ گرامری برای یادگیری زبان دوم ضروری است.
- ارتباط موثر به دانش گرامر نیاز دارد. ممکن است در زندگی روزمره یا در حین سفر بتوانید با گرامر اشتباه هم منظور خود را به شنونده انتقال دهید، ولی در شرایط حرفهای یا آکادمیک شما مجبور هستید که ایدهها و نظرات خود را دقیق و بهدور از ابهام بیان کنید. این امر نیازمند دانستن گرامر است. در نظر داشته باشید که اگر نتوانید منظور و مفهوم خود را به طور واضح انتقال دهید، بسیاری از افراد زمان خود را برای رمزگشایی از حرف شما تلف نمیکنند.
- در بسیاری موارد، ادبیات شما نشانگر برند شماست. بهعنوان مثال در دنیای حرفهای کارفرمایان قبل از اینکه شما را ببینند، رزومۀ شما را مطالعه میکنند. به گفتۀ مدیر منابع انسانی یک شرکت بزرگ بینالمللی، ۴۰% داوطلبان استخدامی به دلیل داشتن اشتباه نگارشی در رزومۀ خود مردود میشوند.
- بیشتر اشتباهات ما در زبان دوم، ناشی از تداخل زبان مادری با زبان دوم هستند. در نتیجه، اگر در مکالمه انگلیسی بین دو فارسی زبان اشتباهی از جانب یک نفر رخ دهد، شخص دیگر اغلب به سادگی منظور او را درک میکند چرا که زبان مادری مشترک دارند که موجب اشتباهات مشترک میشود. اما، اکثر مکالمات انگلیسی بین دو شخص غیر انگلیسی زبان صورت میگیرد. این بدان معنی است که اشتباهات گرامری متفاوتی خواهند داشت و معنی در اینچنین مکالمهای به اصطلاح گم میشود. برای جلوگیری از این امر، دانستن و استفاده از گرامر صحیح ضروری است.
زبان انگلیسی را از چه سنی میتوان یاد گرفت؟
اگرچه پس از ۱۸ سالگی، ممکن است کسی نتواند یک زبان جدید را در سطح زبان مادری خود یاد گیرد اما هنوز هم میتواند سرعت بالایی در کسب این مهارت داشته باشد.
جاش تننباوم، یکی از محققان و از استاد دانشگاه MIT علوم مغز و شناختی، گفت که: “تعیین دقیق اینکه آیا این یک موضوع بیولوژیکی است یا فرهنگی/ اجتماعی، کار دشواری است. در جوامع اروپایی و امریکایی، معمولاً فرد بعد از ۱۷ یا ۱۸ سالگی خانه را ترک میکند و مشغول یک کار تمام وقت میشود یا برای شغل آیندهاش تخصص کسب میکند. تمام این عوامل میتواند در پروسه یادگیری افراد تاثیرگذار باشند.”
توجه داشته باشید که گرچه چالش یادگیری یک زبان جدید برای یک بزرگسال میتواند سختتر باشد، اما غیرممکن نیست.
با توجه به مواردی که به آن اشاره شد، تحقیقات نشان دادند که بهترین سن یادگیری یک زبان جدید تا پیش از ۱۰ سالگی است. والدین در این راه نیازمند راهنمایی و یاری متخصیص هستند چرا که آموزش زبان به کودکان با آموزش زبان به بزرگسالان کاملاً متفاوت بوده و متدها و روشهای خاص خود را میطلبد.
به عنوان پدر و مادر کودکی که نیازمند یادگیری یک زبان جدید همچون زبان انگلیسی است که در آینده کودکتان نقش بسیار مهمی را ایفا میکند، این موضوع را نیز در نظر بگیرید که غیر از اسم و رسم استاد و آموزشگاه، مواردی همچون شیوه تدریس و متد، سطح علمی اساتید، محیط آموزشگاه و البته کتابهای آموزشی بسیار مهم هستند.
معتبرترین مدارک زبان در دنیا
تافل – TOEFL:
تافل که مخفف عبارت Test of English as a Foreign Language است، یکی از آزمونهای بینالمللی زبان است که استفاده از زبان آکادمیک را میسنجد. در حال حاضر آزمون تافل iBT یا تافل internet-based تنها فرم معتبر آزمون است که در سرتاسر جهان برگزار میشود و تقریبا ۴ ساعت طول میکشد. آزمون از چهار بخش تشکیل شده که هر بخش یکی از مهارتهای reading comprehension، listening comprehension، speaking و written expression را میسنجد. هر چهار بخش آزمون توسط کامپیوتر انجام میشوند. هر بخش آزمون ۳۰ نمره دارد و مجموع این چهار نمره، نمرۀ نهایی آزمون را تشکیل میدهد.
بازۀ نمرات مطلوب دانشگاهها معمولا بین ۸۰ تا ۱۰۰ است، اگرچه برخی دانشگاهها و مراکز برای هر مهارت حداقل نمره قابل قبول تعیین میکنند. هزینه آزمون تافل حدود ۱۷۰ دلار است که البته مراکز آزمون هزینۀ خود را به این مبلغ اضافه میکنند. نتایج آزمون تا دو سال اعتبار دارند. نتایج آزمون معمولا ۱۰ روز پس از آزمون به صورت آنلاین در دسترس قرار میگیرند ولی دریافت کارنامه بین ۳ تا ۶ هفته پس از آزمون به طول میانجامد.
آیلتس – IELTS:
ایلتس مخفف International English Language Testing System است و در دو گونۀ آکادمیک و جنرال در سراسر جهان برگزار میشود. آزمون آیلتس آکادمیک معمولا برای گرفتن پذیرش از دانشگاهها و آزمون جنرال برای مهاجرت و ویزاهای کاری بهکار می روند. آزمون ایلتس هر چهار مهارت زبان یعنی listening، reading، writing و speaking رامی سنجد. تفاوت دو آزمون آکادمیک و جنرال در بخشهای reading و writing است و دو بخش listening و speaking در دو آزمون مشترک است. بخشهای listening، reading، و writing در یک روز طی آزمون ۳ ساعته هم بهصورت قلم و کاغذ و هم تحت کامپیوتر برگزار میشوند. آزمون speaking همواره به صورت مصاحبه رو در رو در بازۀ زمانی یک هفته قبل تا یک هفته بعد از آزمون کتبی برگزار میشود.
هر بخش آزمون نمرهای بین ۱ تا ۹ دارد و میانگین نمرات چهار بخش آزمون، نمرۀ آزمون ایلتس را تشکیل میدهد. بازۀ نمرات مورد نظر دانشگاهها بین ۵٫۵ تا ۷٫۵ است که بسته به دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی تغییر میکند. هزینۀ آزمون ایلتس حدود ۲۲۵ دلار است. نتایج آزمون حدود دو هفته پس از آزمون به صورت انلاین اعلام میشوند و اغلب کارنامهها به آدرس داوطلب پست میشوند. در حال حاضر نتیجه آزمون آیلتس دو سال اعتبار دارد.
آزمونهای زبان دانشگاه کمبریج: دانشگاه کمبریج سه آزمون استاندارد در سه سطح مختلف برگزار میکند. آزمون FCE در سطوح B1 و B2 که تقریبا معادل ۵٫۵ الی ۶٫۵ در ایلتس است. آزمون CAE در سطوح C1 و C2 که تقریبا معادل ۶٫۵ الی ۸ در ایلتس است. مدرک CAE توسط اغلب دانشگاههای انگلستان به رسمیت شناخته میشود ولی در جاهای دیگر دنیا اعتبار تافل و ایلتس را ندارد. آزمون CPE پیشرفتهترین آزمون استاندارد زبان انگلیسی است. نمرات آزمون CPE سطحی بالاتر از کل آزمون تافل دارند و تقریبا معادل نمرات ۸ الی ۹ آزمون آیلتس است.
ویژگی اصلی آزمونهای دانشگاه کمبریج این است که منقضی نمیشوند و اعتبار مادامالعمر دارند. نمرات قبولی هر سه آزمون به صورت A، B، و C اعلام میشوند. آزمونهای کمبریج برخلاف آزمونهای دیگر بخش کاربرد زبان دارند که در این بخش سوالات گرامر مطرح میشود. آزمونهای کمبریج هم به صورت قلم و کاغذ و هم به صورت کامپیوتر در دسترس هستند و صدور کارنامه بین ۲۰ الی ۴۰ روز به طول میانجامد.
موفق باشید??
موفق باشید??